Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Sama Yoga

Sama yoga i Landskrona

Kärnan inom Sama yoga är att du är helig och tillräcklig precis som du är. Du är redan allt du vill vara. Yogaundervisningen i Landskrona sker hela tiden på ett kärleksfullt och accepterande sätt.

Sama betyder balans och Sama yoga innehåller en kombination av kroppspositioner, andning, mantran och meditation. Målet är att balansera din kropp, själ och ditt sinne. Yogan är ett verktyg för att blomma ut som person för att kunna känna, dela och utstråla acceptans, tillit, kärlkesfullhet. Att hitta ett konfliktlöst hjärta inom dig.

Sama yoga är mjuk och passar många olika människor. Filosofin att du är tillräcklig precis som du är gör yogan lätt att ta till sig. Alla deltagare i gruppen följer med i sin egen takt, både kroppsligt och mentalt. När du går på Sama yoga hos mig i Landskrona lämnar du presteraren inom dig hemma och tar med en stor portion acceptans mot dig själv och andra.

Sky:s definition på Sama yoga

"Samayoga – The practices and disciplines that bring us to harmony and balance in all aspects of life as well as understanding the choices that bring us equanimity."

Sama yoga är inte en renodlad yogatradition utan hämtar och förmedlar visdom från bland annat Hatha yoga, Ayurveda och Vedanta.

Sama Yoga: dag och tid

Måndag: Sama Yoga Lugn klockan 09.00-10.15.
Måndag: Sama Yoga klockan 18.30-19.45.
Onsdag: Sama Yoga Lugn klockan 18.00-19.15.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!