Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Medicinsk massageterapi

Om medicinsk massageterapi (MMT)

Massage känner du säkert till, men vad är medicinsk massageterapi? En medicinsk massageterapeut har i regel längre utbildning än en massör och jobbar ofta med besvär i rörelseapparaten. Förutom massage används en rad andra behandlingstekniker som syftar till att lindra smärta och normalisera funktionsnedsättningar. Grunden för behandlingarna utgår från kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och patologi.

Varför medicinsk massageterapi?

Medicinsk massageterapi är ett alternativ till andra manuella terapier, såsom sjukgymnastik, kiropraktik eller naprapati. En välutbildad massageterapeut använder många av de behandlingsmetoder som andra terapeuter också använder. Min syn är att personer med besvär inte bör välja terapeut utifrån titel, utan i stället välja terapeut efter rekommendation från andra. Titeln säger egentligen inte så mycket om terapeutens kunskap och färdigheter som man ibland tror.

9 konkreta saker som du kan få hjälp med

Några exempel på besvär som du kan få hjälp med är: stelhet eller värk i rygg, nacke, axlar, musarm, tennisarmbåge, ryggskott, ischias-besvär (muskulärt), ryggont, spänningshuvudvärk, nackspärr, axelbesvär.

» Mer om priser och olika behandlingar.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!