Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

KBT – Kognitiv Beteendeterapi

Kognitiv Beteendeterapi (KBT)

Jag är privatpraktiserande KBT-terapeut som hjälper dig med lindriga till måttliga besvär vid psykologisk ohälsa, såsom stress, smärta, depression, ångest, fobi. All terapi inleds med 1-3 bedömningssamtal, därefter följer vanligtvis 10 behandlingssamtal och vid behov 1-3 boostersamtal. Terapin är dock individuellt anpassad för dig, vilket kan göra att just din terapi avviker något från detta upplägg. Jag får regelbundet handledning av legitimerad psykoterapeut och godkänd handledare.

Vad är KBT?

Kognitiv beteendeterapi (KBT), är en psykoterapeutisk behandlingsmetod där klient och terapeut tillsammans arbetar med tankar, känslor och handlingsmönster som på ett eller annat sätt leder till psykiskt obalans. KBT är en strukturerad och aktiv terapiform som har starkt vetenskapligt stöd. Stort fokus ligger på nuet och framtiden, även om händelser i det förflutna ibland behöver bearbetas.

När används KBT?

KBT är mest känd som en metod för behandling av ångestsjukdomar och depression. Vetenskapliga studier visar dock att KBT är användbar på långt fler besvär än så. KBT är en effektiv behandling vid exempelvis beroende, ätstörningar, långvarig smärta, sömnproblem, stress och en rad andra tillstånd.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!